- Úvod
- >>
- DOMÁCNOSŤ
- >>
- KUCHYŇA A JEDÁLEŇ
- >>
- KUCHYNSKÉ NOŽE
- >>
- Nôž Dellinger japonský kuchársky vykosťovací 145 mm Okami 3 layers AUS10
Nôž Dellinger japonský kuchársky vykosťovací 145 mm Okami 3 layers AUS10
Vykosťovací nôž Okami od značky Dellinger sa stane nepostrádateľným pomocníkom každého kuchára. Vďaka zakrivenej čepeli ho využijete pri odrezávaní mäsa od kostí, vykosťovaní a odstraňovaní šliach.
Hlavné prednosti
- Kvalitné prevedenie čepele aj rukoväte
- Odolná čepeľ – z 2 vrstiev nerezovej ocele s rôznou tvrdosťou
- Rukoväť s nitom pre pevné spojenie s čepeľou
- Pohodlná manipulácia vďaka ergonomickej rukoväti
- Krásny japonský dizajn
Odolná čepeľ v japonskom štýle
Zaobstarajte si naozaj kvalitný nôž v japonskom štýle. Jeho jadro tvorí 2 vrstvy nerezovej ocele rozdielnych tvrdostí. Vďaka týmto vrstvám je nôž mimoriadne odolný. Čepeľ v matnom odtieni (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné brúsenie. Táto úprava skryje škrabance. Keďže je nôž mimoriadne ostrý, zachovajú si krájané potraviny svoj tvar a štruktúru.
Kvalitná rukoväť
Na výrobu rukoväte noža Dellinger sa používa veľmi kvalitný materiál G-10. Udrží si svoju tvrdosť a pevnosť. Rukoväť zdobí stredový mozaikový nit so znakom samuraja. Ten zároveň zaisťuje jej pevné spojenie s ostrím. Rukoväť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže sa vám nôž pohodlne drží v ruke.
Ako sa o nôž starať
- Pre zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte. Umývanie noža v umývačke riadu sa neodporúča.
- S nožom nekrájajte príliš tvrdé a zmrazené potraviny, aby ste nezlomili jeho ostrie.
- Po použití je vhodné nôž potrieť olejom.Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu používať, je lepšie nôž naolejovať a zabaliť do handričky alebo novín.
- Agresívne látky môžu na noži zanechať časti, ktoré budú korodovať a vytvárať škvrny. Pri takom jave nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené časti. Na odstránenie odporúčame použiť napríklad jedlú sódu.
- Na brúsenie noža použite ocieľku alebo diamantové a vodné brúsne kamene.
Špecifikácie
- Značka: Dellinger
- Séria: Okami
- Model: K-HAUS65
- Určenie: nôž
- Typ noža: vykosťovací (Boning)
- Tvrdosť jadra čepele: 58–62 Rockwella
- Farba: čierna
- Materiál čepele: japonská oceľ AUS-10
- Materiál rukoväte: G-10
- Hmotnosť: 105 g
- Dĺžka ostria: 145 mm
- Dĺžka rukoväte: 115 mm
- Celková dĺžka: 265 mm
Obsah balenia
- 1x kuchynský nôž
Parametre
Hmotnosť | 0,2 kg |
---|